ALLROUND LOGOPEDIST MARJOLEIN FABER

Marjolein Faber profiel

Marjolein heeft een grote passie voor het vak logopedie. Elke hulpvraag behandeld ze met grote aandacht en zorg, die van zowel kinderen als volwassenen.

Marjolein Faber is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Meteen na het in ontvangst nemen van haar diploma is ze aan het werk gegaan als logopedist in de vrije vestiging. Direct na haar afstuderen is ze aan het werk gegaan bij logopediepraktijk LogoCare. Marjolein is allround geschoold en werkt veel met kinderen. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd waardoor ze haar cliënten nog beter kan helpen. Tevens gaat ze naar verschillende informatiedagen om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Marjolein staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van paramedici en is lid van de beroepsgroep (NVLF).

Ze is werkzaam op de dinsdag en woensdag in Spijkenisse en op de donderdag en vrijdag in Hoogvliet.CONTACT INFORMATIE


SPIJKENISSE 0181-637275

HOOGVLIET 010-4169313

marjolein@logocare.nl


  • Cursussen
  • Werkzaam op locatie
  • Werktijden
  • Afwijkende mondgewoonten (oro-myofunctionele therapie)
  • Communicatieve Taaltherapie voor kinderen die niet of nauwelijks spreken
  • Masterclass SpraakOntwikkelingsDyspraxie (SOD)
  • De Zomertuinen, SPIJKENISSE
  • Medisch Centrum Stelle, HOOGVLIET
Maandag: vrij
Dinsdag: 08:30 – 17:30
Woensdag: 08:30 – 17:30
Donderdag: 08:30 – 17:30
Vrijdag: 08:30 – 17:30
Weekend: vrij

Wat zeggen cliënten over Marjolein


Marjolein stelde een duidelijk doel met een helder plan. Hier konden we als ouders goed mee werken. De voortgang van onze dochter werd goed gevolgd. De opdrachten werden met plezier uitgevoerd. 


Ze kon zich goed inleven in onze dochter en meegaan op haar niveau. Onze dochter voelde zich op haar gemak bij Marjolein. Marjolein heeft onze dochter heel goed op weg geholpen!


Zeer vriendelijk en deskundig. Marjolein neemt de tijd en is zeer duidelijk in de uitleg. Onze zoon vond het altijd zeer fijn om naar haar toe te gaan. Marjolein heeft prima werk geleverd.Een afspraak maken met Marjolein?

Logopediepraktijk LogoCare is een moderne, innovatieve en frisse praktijk met vestigingen in Spijkenisse en Hoogvliet. Onze vier logopedisten hebben elk een eigen specialisatie: preverbale logopedie, logopedie bij het syndroom van Down, ondersteunende communicatie en sensorische informatieverwerking.

Blog

© 2020 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Logopediepraktijk LogoCare Marcella Schrauwen-Kamp.