ALLROUND EN SPECIALISTISCHE LOGOPEDIE BIJ LOGOCARE


Logopedische zorg op maat!

Wij zijn Marcella, Lindy en Kayla: het hechte team van logopediepraktijk LogoCare. Wij helpen je bij problemen op het gebied van taal, spraak, afwijkende mondgewoonten, lees- en spellingsproblemen en slikken. Ook hebben we allemaal een eigen specialisatie.Waarom kiezen voor LogoCare

Wij werken met hart en ziel voor onze cliënten. We kiezen dan ook bewust voor een persoonlijke aanpak: als cliënt krijg je een eigen, op maat gemaakt behandelplan. Daaraan werk je samen met een vaste logopedist.

Onze logopedisten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en volgen jaarlijks nascholing. Dat vinden we belangrijk: zo blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen in ons vakgebied en de kansen die dat voor onze cliënten oplevert. In onze moderne praktijk werken we met de nieuwste materialen en testen. Zo geven we altijd de beste behandeling.


Marcella Schrauwen-Kamp

Preverbaal logopedist & Praktijkhouder

Marcella
Schrauwen-Kamp


Marcella stelt de hulpvraag van haar cliënten centraal, hierbij zoekt ze efficiënt naar oplossingen. Samen met ouders streeft ze naar het hoogst haalbare resultaat.


LEES MEER

Lindy Broos

Allround logopedist

Lindy
Meijers-Broos


Lindy is een ervaren, zeer gemotiveerde logopedist die streeft naar verbetering bij logopedische klachten en zet zich daar 100% voor in.


LEES MEER

Kayala Friskes

Allround logopedist

Kayla
Friskes


Kayla vindt het erg fijn om gezamelijk naar een doel te werken en hierin vooruitgang zien als de communicatie niet vanzelfsprekend gaat.


LEES MEEREen afspraak maken met een van onze logopedisten?

Logopediepraktijk LogoCare is een moderne, innovatieve en frisse praktijk in Spijkenisse locatie de Zomertuinen. Onze drie logopedisten hebben elk een eigen specialisatie: preverbale logopedie, logopedie bij het syndroom van Down, ondersteunende communicatie en sensorische informatieverwerking.

© 2023 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Logopediepraktijk LogoCare Marcella Schrauwen-Kamp.