SPECIALISTISCHE BEHANDELINGEN BIJ LOGOPEDIEPRAKTIJK LOGOCARE

Bij logopediepraktijk LogoCare kunt u terecht voor de volgende specialisaties:

  • Preverbale logopedie
  • Logopedie voor kinderen met Downsyndroom
  • Sensorische informatieverwerking.

Klik op een van de onderstaande specialistische behandelgebieden om meer informatie hierover te kunnen lezen.


Preverbale logopedie

PREVERBALE LOGOPEDIE


Een aantal van onze logopedisten heeft zich met post-HBO-opleidingen gespecialiseerd in preverbale logopedie. Dat wil zeggen dat ze experts zijn in het helpen van jonge kinderen en baby’s met eet- en drinkproblemen of slikstoornissen. Lees hier wat preverbale logopedie is en welke kinderen er baat bij kunnen hebben.


LEES MEER

Logopedie bij Downsyndroom

LOGOPEDIE BIJ SYNDROOM VAN DOWN


Elk kind met Downsyndroom is anders. Sommige kinderen functioneren met weinig beperkingen. Er zijn ook kinderen die wel veel begeleiding nodig hebben. Vrijwel alle kinderen met Downsyndroom hebben baat bij begeleiding van een logopedist. Veel kinderen kunnen namelijk wel wat hulp bij hun spraakontwikkeling gebruiken. Ook kan logopedie nodig zijn om te oefenen met slikken. Wij verzorgen logopedie voor kinderen met Downsyndroom.


LEES MEER

Sensorische informatieverwerking

SENSORISCHE INFORMATIEVERWERKING


Sommige kinderen vinden het moeilijker dan andere om prikkels te verwerken. Hun brein is iets minder georganiseerd. Dat kan zich op heel veel verschillende manieren uiten. Onze logopedisten helpen je graag bekijken of jouw kind moeite heeft met sensorische informatieverwerking en vertellen je wat we er aan kunnen doen.


LEES MEER


Wij hebben contracten met alle verzekeraars

Logopediepraktijk LogoCare is een moderne, innovatieve en frisse praktijk in Spijkenisse locatie de Zomertuinen. Onze drie logopedisten hebben elk een eigen specialisatie: preverbale logopedie, logopedie bij het syndroom van Down, ondersteunende communicatie en sensorische informatieverwerking.

© 2023 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Logopediepraktijk LogoCare Marcella Schrauwen-Kamp.