Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Marcella Schrauwen-Kamp

19 juni 2021
Even-voorstellen-Marcella-Schrauwen-Kamp.jpg

Het team van Logopedie LogoCare bestaat uit vier enthousiaste logopedisten: Marcella, Lindy, Lesley en Kayla. Op de website is veel te vinden over onze specialisaties, maar wie zijn wij eigenlijk? De komende blogs zullen we onszelf één voor één voorstellen. Deze maand zal Marcella haarzelf voorstellen.

Wie ben ik?

Hoi allemaal! Ik ben Marcella en ik ben 35 jaar oud. Ik ben zowel logopedist als praktijkhouder bij Logopedie LogoCare. Samen met mijn man Michaël, dochter Mirthe en labradoodle Yentl woon ik iets meer dan een jaar in het dorpje Zuidland. Heel iets anders dan Spijkenisse waar we eerst woonden, maar we vinden het er heerlijk!

Hobby’s van Marcella

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op pad. Of het nou een dagje shoppen is of naar het strand gaan met Yentl, het maakt me niet zoveel uit, als we maar met elkaar zijn. Doordeweeks hebben we een vol leven. Ons weekend staat dan ook echt voor quality time met elkaar.

Zelf houd ik erg van series kijken. Ik heb nog geen aflevering van Grey’s Anatomy gemist.  Mijn guilty pleasure is het kijken van Nederlanse romcoms. Gezellig bijkletsen met vriendinnen staat ook hoog op mijn lijstje. Heerlijk even kletsen over alles wat je meemaakt.

Ons favoriete vakantieland is Italië. Het eten, het weer, het landschap, de mensen… We houden ervan! Rome, Toscane, Gardameer we hebben het allemaal gezien. Hoog op ons lijstje staan de Italiaanse eilanden. Onze droom is een eigen huis in de Toscaanse heuvels, waar we oud en gerimpeld een wijntje onder de olijfbomen kunnen drinken. 

Verassing

We hebben leuk nieuws! Ons team is uitgebreid met een nieuwe logopedist: Kayla Friskes. Binnenkort zal Kayla haarzelf voorstellen in de volgende blog.

Heb je vragen over de logopedische behandelingen? Neem gerust contact op met de praktijk voor meer informatie.

 

Wil je je kind direct aanmelden? Gebruik ons aanmeldformulier.

Marcella Schrauwen-Kamp

(Preverbaal) Logopedist en Sensorisch Informatie therapeut. Praktijkeigenaar van Logopediepraktijk LogoCare, locaties Spijkenisse de Zomertuinen en Medisch Centrum Stelle Hoogvliet.

Logopediepraktijk LogoCare is een moderne, innovatieve en frisse praktijk in Spijkenisse locatie de Zomertuinen. Onze drie logopedisten hebben elk een eigen specialisatie: preverbale logopedie, logopedie bij het syndroom van Down, ondersteunende communicatie en sensorische informatieverwerking.

© 2023 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Logopediepraktijk LogoCare Marcella Schrauwen-Kamp.