Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Lindy Broos

25 april 2021
Even-voorstellen-Lindy-Roberto-1200x900.jpg

Het team van Logopedie LogoCare bestaat uit drie enthousiaste logopedisten: Marcella, Lindy en Lesley. Op de website is veel te vinden over onze specialisaties, maar wie zijn wij eigenlijk? De komende blogs zullen we onszelf één voor één voorstellen. Deze maand zal Lindy haarzelf voorstellen.

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Lindy en ik ben 29 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Roberto en onze twee Britse Korthaar katten Jacky en Denzel in Waterland. We hebben hele lieve vrienden en familie om ons heen, waar we graag leuke dingen mee doen. 

Hobby’s van Lindy

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met koken. Op vrije dagen neem ik hier meer tijd voor en probeer ik nieuwe recepten uit. Daarnaast houd ik ook van sporten, spinnen en hardlopen zijn mijn favoriet. En als het slecht weer is, kan ik mezelf helemaal storten op een Jan van Haasteren puzzel. Ik houd van mijn werk, maar ik ga ook graag op vakantie. Een rondreis maken door Amerika is een grote droom van ons! We zijn al eens naar New York geweest en dat vonden we fantastisch. Van de foto’s maak ik graag mooie fotoboeken, dat is echt een hobby van mij. Naast het dromen over reizen zijn we flink aan het sparen om een koophuis te kopen en ook zouden we graag op een dag een gezin stichten. Tot snel in de praktijk!

Volgende keer

Volgende maand is het de beurt aan Marcella en kunnen jullie haar beter leren kennen. 

 

Heb je vragen over de logopedische behandelingen? Neem gerust contact op met de praktijk voor meer informatie.

 

Wil je je kind direct aanmelden? Gebruik ons aanmeldformulier.

Marcella Schrauwen-Kamp

(Preverbaal) Logopedist en Sensorisch Informatie therapeut. Praktijkeigenaar van Logopediepraktijk LogoCare, locaties Spijkenisse de Zomertuinen en Medisch Centrum Stelle Hoogvliet.

Logopediepraktijk LogoCare is een moderne, innovatieve en frisse praktijk in Spijkenisse locatie de Zomertuinen. Onze drie logopedisten hebben elk een eigen specialisatie: preverbale logopedie, logopedie bij het syndroom van Down, ondersteunende communicatie en sensorische informatieverwerking.

© 2023 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Logopediepraktijk LogoCare Marcella Schrauwen-Kamp.