Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Lesley van Delden

30 maart 2021
Even-voorstellen-Lesley-van-Delden-1200x900.jpg

Het team van Logopedie LogoCare bestaat uit drie enthousiaste logopedisten: Marcella, Lindy en Lesley. Op de website is veel te vinden over onze specialisaties, maar wie zijn wij eigenlijk? De komende blogs zullen we onszelf één voor één voorstellen. Deze maand zal ik mijzelf voorstellen. 

Wie ben ik?

Ik ben Lesley en ik ben 26 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Rune in het mooie Maassluis en we hebben een lieve kat Nelson. Op dit moment wonen wij in een appartement en is ons nieuwbouwhuis in aanbouw, heel spannend! We hopen eind dit jaar te verhuizen. Ik werk vier dagen in de week in de praktijk en op vrijdag werk ik achter de schermen, ik schrijf bijvoorbeeld de blogs voor de website.

Hobby’s van Lesley

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te bakken of te koken. Daarnaast vind ik hardlopen erg leuk en train ik minimaal drie keer per week. Ik hoop dit jaar de halve marathon te gaan lopen. Uiteraard is ontspanning ook belangrijk en kan ik mezelf uren verliezen in een goed boek of een leuke serie. Ik hoop dat we snel weer op reis mogen gaan, want Rune en ik willen samen nog veel gaan ontdekken van de wereld. In deze tijd zijn we vaak aan het wandelen en ontdekken we mooie stukjes Nederland. Tot slot vind ik het leuk om mijn tijd door te brengen samen met mijn familie en vrienden.

Volgende keer

Volgende maand geef ik het stokje door aan Lindy en kunnen jullie haar beter leren kennen.

 

Heb je vragen over de logopedische behandelingen? Neem gerust contact op met de praktijk voor meer informatie.

 

Wil je je kind direct aanmelden? Gebruik ons aanmeldformulier.

Lesley van Delden

Allround logopedist bij logopediepraktijk LogoCare, locaties Spijkenisse de Zomertuinen en Medisch Centrum Stelle Hoogvliet.

Logopediepraktijk LogoCare is een moderne, innovatieve en frisse praktijk in Spijkenisse locatie de Zomertuinen. Onze drie logopedisten hebben elk een eigen specialisatie: preverbale logopedie, logopedie bij het syndroom van Down, ondersteunende communicatie en sensorische informatieverwerking.

© 2023 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Logopediepraktijk LogoCare Marcella Schrauwen-Kamp.