Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Kayla Friskes

1 oktober 2021
Foto-Kayla-e1633077419632.jpg

Zoals in de vorige blog al is vermeld, bestaat ons team nu uit vier logopedisten. Dit vinden we natuurlijk heel leuk. Kayla werkt sinds een aantal maanden bij LogoCare, wellicht heb je haar al een keer gezien. Tijdens deze blog stelt zij zich voor.

Wie ben ik?

Hoi Allemaal! Ik ben Kayla en ik ben 29 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Spijkenisse, maar woon sinds een paar jaartjes samen met mijn man Stephan en zoontje Sheru in Geervliet. Op dit moment ben ik in verwachting van ons tweede kindje. In december 2021 verwachten wij onze dochter! Op woensdag en vrijdag ben ik aanwezig in de praktijk als all-round logopediste. 

Hobby’s van Kayla

Naast mijn werk als logopediste, vind ik het heerlijk om met mijn gezin bezig te zijn. In het weekend gaan we vaak samen op pad. De spontane uitjes vind ik vaak het leukste. Een strandwandeling, even de stad in, spontaan uit eten of vrienden op bezoek zijn dan ook niet weg te denken in de weekenden. Samen mooie dingen ontdekken en herinneringen maken.
Verder vind ik het leuk om te koken, ga ik zwemmen of hardlopen en kan ik me tussendoor verliezen in een goede Netflix-serie of een goed boek. 

Vragen?

Heb je vragen over de logopedische behandelingen? Neem gerust contact op met de praktijk voor meer informatie.

 

Wil je je kind direct aanmelden? Gebruik ons aanmeldformulier.

Marcella Schrauwen-Kamp

(Preverbaal) Logopedist en Sensorisch Informatie therapeut. Praktijkeigenaar van Logopediepraktijk LogoCare, locaties Spijkenisse de Zomertuinen en Medisch Centrum Stelle Hoogvliet.

Logopediepraktijk LogoCare is een moderne, innovatieve en frisse praktijk in Spijkenisse locatie de Zomertuinen. Onze drie logopedisten hebben elk een eigen specialisatie: preverbale logopedie, logopedie bij het syndroom van Down, ondersteunende communicatie en sensorische informatieverwerking.

© 2023 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Logopediepraktijk LogoCare Marcella Schrauwen-Kamp.