ONLINE LOGOPEDIE

Online logopedie

Online logopedie bij logopediepraktijk LogoCare

Als alternatief op directe logopedie in onze praktijk bieden we logopedische behandelingen online aan. Door het ingrijpende nieuws over het Corona virus (COVID-19) gaan wij online logopedie inzetten.Wat is online logopedie?

Online logopedie is logopedische therapie online. Dat wil zeggen: via een internetverbinding. Dankzij deze oplossing hoef jij of je kind niet naar de praktijk te komen. We communiceren via een beeldscherm met elkaar, middels beeld en geluid. Vanachter je telefoon, tablet of computer doe je allerlei oefeningen.


Hoe werkt deze oplossing?

Als praktijk willen de zorg continueren voor onze cliënten. Dit doen we via een video en audioverbinding, zo ontmoet je de logopedist. Je ziet en hoort elkaar via het beeldscherm.

Wij werken met een systeem waarbij jij als cliënt niets hoeft te downloaden of in te stellen. Je krijgt via de mail een link toegestuurd, waarop je kunt klikken. Ook kun je via deze pagina inloggen bij jouw logopedist in de digitale wachtkamer. De logopedist zal je op de afgesproken behandeltijd toelaten in de digitale behandelkamer.

Online behandelingen worden zowel voor kinderen als volwassenen ingezet.


Wat heb je nodig?

  • Internetverbinding (wifi of 4g)
  • Telefoon, tablet of computer
  • Microfoon (ingebouwd)
  • Camera (ingebouwd)
Marcella Schrauwen-Kamp

Online behandeling met

Marcella
Schrauwen-Kamp


Om de online behandeling te starten met de logopedist, dien je eenvoudigweg op de knop “digitale behandelkamer” te drukken.


DIGITALE BEHANDELKAMER

Lindy Broos

Online behandeling met

Lindy
Meijers-Broos


Druk op de knop “digitale behandelkamer” om de afgesproken online behandeling te starten met de logopedist.


DIGITALE BEHANDELKAMER

Kayala Friskes

Online behandeling met

Kayla
Friskes


Door simpelweg op de knop “digitale behandelkamer” te drukken, kun je direct beginnen met de online behandeling met de logopedist.


DIGITALE BEHANDELKAMERHeb je een vraag over online behandelingen?

Logopediepraktijk LogoCare is een moderne, innovatieve en frisse praktijk in Spijkenisse locatie de Zomertuinen. Onze drie logopedisten hebben elk een eigen specialisatie: preverbale logopedie, logopedie bij het syndroom van Down, ondersteunende communicatie en sensorische informatieverwerking.

© 2023 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Logopediepraktijk LogoCare Marcella Schrauwen-Kamp.