MET DE TOOLS VAN QUALIVIEW VERBETEREN WIJ ONZE ZORG


Luisteren naar onze cliënten leidt tot betere zorg

Na afloop van elk logopedisch behandeltraject nodigen we onze cliënten uit om een cliënttevredenheidsonderzoek in te vullen. Dit laten we doen door het onafhankelijke bedrijf Qualiview. De beoordelingen worden realtime inzichtelijk gemaakt met een score.


Logopedie Marcella Schrauwen-Kamp

Taal

Marcella Schrauwen-Kamp, eigenaar van Logopediepraktijk LogoCare

Logopediepraktijk LogoCare is gevestigd in Spijkenisse locatie de Zomertuinen. Marcella Schrauwen-Kamp is praktijkhouder van de praktijk, waar twee medewerkers werkzaam zijn: Lindy Broos en Kayla Friskes.

Marcella:

Binnen onze praktijk willen we graag weten of de zorg aansluit bij de wensen van de cliënten. Niet omdat de zorgverzekeraar dit van ons vraagt, maar omdat wij graag willen weten of we de kwaliteit van onze geleverde zorg kunnen verbeteren. Wij zijn daarom bewust op zoek gegaan naar een bedrijf dat geautomatiseerd cliëntervaring inzichtelijk maakt.


Logopediepraktijk LogoCare is een moderne, innovatieve en frisse praktijk in Spijkenisse locatie de Zomertuinen. Onze drie logopedisten hebben elk een eigen specialisatie: preverbale logopedie, logopedie bij het syndroom van Down, ondersteunende communicatie en sensorische informatieverwerking.

© 2023 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Logopediepraktijk LogoCare Marcella Schrauwen-Kamp.