Telelogopedie: maatregel Coronavirus (COVID-19)

17 maart 2020
Telelogopedie-maatregel-Coronavirus-COVID-19.jpg

Vanaf woensdag 18 maart zal Logocare overgaan op telelogopedie. Het Coronavirus verspreidt zich nog steeds. President Rutte heeft aangekondigd dat het nog een hele tijd gaat duren voordat we geen last meer hebben van het virus. Een van onze prioriteiten is om jou als cliënt/ouder/verzorger te beschermen. Er is door ons besloten om de behandelingen via telelogopedie voort te zetten.

Telelogopedie

De afgelopen dagen zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het opzetten van telelogopedie. Op deze manier helpen we om de verspreiding van het virus te voorkomen. We zijn er trots op dat dit zo snel is gelukt. Hierdoor kunnen we onze cliënten toch op een veilige manier helpen. Wij hebben als team een protocol ontwikkeld waardoor we de logopedische zorg zo goed mogelijk blijven continueren. Op het moment van schrijven krijgen alle cliënten per e-mail een instructie over telelogopedie. Uiteraard zullen we iedereen hierin goed begeleiden. Telelogopedie wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar.

Richtlijnen

Wij houden het laatste nieuws over het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wanneer wij het bericht krijgen dat de situatie weer veilig genoeg is, zullen de behandelingen weer in de praktijk plaatsvinden. Je zal hiervan op de hoogte worden gesteld door je behandelend logopedist. Tot die tijd zal er gebruik gemaakt worden van telelogopedie. 

Voor ons als logopedisten is dit een spannende periode. Deze manier van logopedie geven is voor ons ook nieuw. We doen er alles aan om het soepel te laten verlopen. We zetten samen onze schouders eronder! Mocht er een vraag zijn, staan we je graag te woord. 

Bereikbaarheid

We zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers:

 

Uiteraard zijn we ook per e-mail bereikbaar:

 

Marcella Schrauwen-Kamp

(Preverbaal) Logopedist en Sensorisch Informatie therapeut. Praktijkeigenaar van Logopediepraktijk LogoCare, locaties Spijkenisse de Zomertuinen en Medisch Centrum Stelle Hoogvliet.

Logopediepraktijk LogoCare is een moderne, innovatieve en frisse praktijk in Spijkenisse locatie de Zomertuinen. Onze drie logopedisten hebben elk een eigen specialisatie: preverbale logopedie, logopedie bij het syndroom van Down, ondersteunende communicatie en sensorische informatieverwerking.

© 2023 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Logopediepraktijk LogoCare Marcella Schrauwen-Kamp.